MAGAZİN: Korkutan iddia

Dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie hakkında şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Jolie’nin, 11 yaşındaki kızı Shiloh’dan bile daha zayıf olduğu iddia edildi. ABD’de yayınlanan bir derginin iddiasına göre; Dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie, 11 yaşındaki kızı Shiloh’dan bile daha zayıf. Dergi, Brad Pitt ile ayrılma sürecinde zor günler yaşayan ve yeni filminin tanıtımı nedeniyle iş programı da yoğun olan Jolie’nin anoreksiyanın pençesine iyice düştüğünü ileri sürdü.

ABD’de yayınlanan Star dergisinin iddiasına göre; 42 yaşındaki Angelina Jolie, 11 yaşındaki kızı Shiloh’dan bile daha zayıf.

ANOREKSİYA’NIN PENÇESİNDE

Dergi, Brad Pitt ile ayrılma sürecinde zor günler yaşayan ve yeni filminin tanıtımı nedeniyle iş programı da yoğun olan Jolie’nin anoreksiyanın pençesine iyice düştüğünü ileri sürdü.

38 KİLOYA KADAR DÜŞTÜ

1.69 cm boyundaki Angelina Jolie’nin sadece 38 kilo olduğunu da iddia etti. Aynı zamanda ünlü yıldızın tehlikeli bir diyet yaptığı da derginin iddiaları arasında.

ANOREKSİYA NEDİR?

Anoreksiya Nervoza, özellikle genç kadınlarda görülebilen, yemek yememek, çok az uyumak, buna rağmen çok aktif olmakla beliren psikolojik bozukluk.

Bu hastalık genellikle ergenlik döneminde, nadiren de erişkin çağında başlar. Çok genel olarak denebilir ki, aşırı zayıflama tutkunu her bireyde oluşabilir.

ABC GAZETESİ