SPOR: Leipzig – Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı

Süper Lig’de Galatasaray’ı 3-0 yenen Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig ile karşılaşacak. G grubunda liderliği garantileyen Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in yedek oyunculara şans vermesi bekleniyor. 5 yıldız oyuncu Almanya’ya götürülmedi. Öte yandan Alman kulübü, önceki maçlardan farklı olarak Türk taraftarlara farklı tribünlerden bilet satışı yaptı ve bir anlamda Beşiktaş’ı tehlikeye attı. Peki Beşiktaş – Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda son 16 biletini cebine koyan Beşiktaş, son maçta bugün Almanya’nın Leipzig takımına konuk olacak.

BEŞİKTAŞ GARANTİLEDİ

İki hafta önce Vodafone Park’ta Porto ile 1-1 berabere kalarak puanını 11 yapan ve grup liderliğini garantileyen Siyah-Beyazlılar için Leipzig deplasmanı formalite maçı olacak.

DİKKAT MAÇ 22.45’TE

6 Aralık Çarşamba günü saat 22.45’te başlayacak olan mücadele Tivibu Spor 2’den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Pepe, Babel, Quaresma, Atiba ve Tolgay Arslan’ı Leipzig maçı kadrosuna alınmadı..

Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun son haftasında Almanya’nın Leipzig takımıyla deplasmanda yapacağı karşılaşmayı, Macaristan Futbol Federasyonundan Viktor Kassai yönetecek.

UEFA’dan yapılan açıklamaya göre Red Bull Arena’da 6 Aralık Çarşamba günü saat 22.45’te başlayacak karşılaşmada, hakem Viktor Kassai görev alacak.

Kassai’nin yardımcılıklarını György Rin ile Vencel Toth yapacak. Balazs Buzas’ın dördüncü hakem olacağı karşılaşmada Tamas Bognar ile Sandor Szabo ilave yardımcı hakemlik görevini yerine getirecek.

MUHTEMEL 11’LER

LEİPZİG: Peter, Gulacsi, Klostermann, Willi Orban, Konate, Halstenberg, Diego Demme, Ilsanker, Kampl, Poulsen, Timo Werner

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Tosic, Mıtrovic, Adriano, Medel, Oğuzhan, Talisca, Lens, Orkan Çınar, Negredo

NTV, SABAH