SPOR: Beşiktaş’ı tehlikeye attı!

Alman kulübü Leipzig bugün oynanacak son grup maçı için Türklere yaklaşık bin bilet sattı. Beşiktaş’ın karşı çıkmasına karşın Alman kulübünün Türkler’e yaptığı bin biletlik satış, Beşiktaş yönetiminin tepkisini çekti. Maçta Türkler’e çeşitli tribünlerden bilet satıldığı için Beşiktaş taraftarı dağınık olarak oturacak. Leipzig yetkilileri, maça yönelik sıkı güvenlik tedbirlerinin alınacağını ve stada girerken taraftarlara biletin yanı sıra kimlik de sorulacağını belirttiler.

CEZA RİSKİNİ ARTIRDI
Beşiktaş, kapıdaki men tehlikesi nedeniyle bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda oynadığı maçlara taraftar götürmemiş ve rakiplerinden de Türklere bilet satılmamasını istemişti. Bugüne kadar işleyen bu sistem Leipzig maçıyla sona erecek. Alman kulübü Türk taraftarlara farklı tribünlerden bilet satışı yaptı.

BİLETLER İSME YAZILI
Bilette ismi yazılı olmayan taraftarların stada sokulmayacağı açıklaması gelirken, Beşiktaş’ı desteklemek için blet alan taraftarların da maçı toplu halde izleyemeyecekleri kaydedildi. Farklı tribünlerden bilet satışı yapılan Türk taraftarların, maçlı Alman seyircilerle birlikte izleyecekleri kaydedildi.

NTV