Siyah ve Beyaz

Değerli Beşiktaşlılarbaşlığım içeride süper ligdeki rengimizle, dışarıda şampiyon kulüplerdeki rengimizi tasvir ediyor. Tamam yorucu ve çok stresli Avrupa amaçlarımızdan sonraki ilk maçlar sıkıntılı olur, tamam da içeride bu kadar da kötü oyunları kabul etmek bira zor.
Bunu çözecek kişi de tabii ki Şenol Güneş hocamız, bakalım ilerideki maçlarda bu sorun nasıl halledilecek, aksi halde bırakın şampiyon olmayı gelecek sene iki kupaya da iştirak edememe gibi bir sürpriz ile de karşılaşma ihtimali maalesef olabilir.
Şenol Güneş hocam geçen sene bir beyanatında “Benim için lig, Avrupa’dan önemlidir” dememiş miydi?.. Demiş idi ve bende bunu yadırgamıştım, ama şimdi bakıyorum da düşüncesi sanki değişmiş gibi, ne dersiniz?..
Neyse hocam takımını da, ligi de, Avrupa takımlarını da bizden iyi tanıyor ve de biliyor, herhalde ileriye dönük planları vardır, şimdiden pek karamsar olmayalım,ama uyarmakta bizlerin görevidir, zira geçmişte çok büyük yaşanmış ve alınmış derslerimiz vardır.
Bu yıl içeride kupa maçlarımız Manisa ile başlıyor, aman hocam dikkat zira bizler, benim de BJK’de yönetici olduğum dönemlerde, bir Lüleburgazspor’a elenme sıkıntısı yaşamıştık, bu bakımdan Şenol Güneş hocamın, bu tip takımlara karşı öyle yedekler falan çıkma, ehemmiyet vermeme gibi bir düşünce içerisinde olacağını sanmıyorum, tedbiri elden bırakmamak gerekir diye düşünüyorum.
Bir de haddim değil ama, Hırvatistan milli takımında direk oynayan ve gelecek yıl kesin almayı düşündüğümüz Vidal ile beraber devamlı milli takımında oynayan Mitroviç’in, bizim takımda neden oynayamadığını bayağı merak ediyorum, ki bizde hiç oynamadığı halde hep milli takımına çağrılıyor ve de gidip aslanlar gibi oynayıp dönüyor, tuhaf değil mi?..
Bir de Lens olayı var ki, onu da çok merak ediyorum, acaba çok şans veremediğimizden mi faydalanamıyoruz, tabii ki Şenol Güneş hocam bu konuyu da bizden iyi bilir, herhalde bu oyuncudan da faydalanma zamanını bekliyordur.
Önümüzde çok sıkı maçlar var Galatasaray ve Kayserispor maçları bence çok önemli haydi hayırlısı diyerek takımımıza başarılar dileyerek yazımıza son verelim.
Sağlıklı ve mutlu gün dileklerimle.