RÖPORTAJ: Türk Eximbank’ın başarısını konuştuk

Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım canlı yayında Radyo Beşiktaş’ta saat 12:30-13:30 arası gazeteci İsmail Baştuğ’un konuğu oldu. Radyo Beşiktaş’ın canlı yayınına ilgi büyüktü. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da dinleyiciler canlı yayını yoğun bir şekilde takip etti.

Beşiktaş Medya Gruba ait www.besiktas.com.tr üzerinden saat 12:30-13:30 arasında gerçekleştirilen yayında Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, Türk Eximbank hakkında geniş bilgiler verdi. Ayrıca Adnan Yıldırım, geçen yıl yapılanları ve 2018 hedeflerini de paylaştı. Diğer taraftan, aile şirketi, kobiler, iş dünyası, ekonomi ve gençlerle ilgili bir çok detayda programda konuşuldu.

Ailenin tüm ferdlerinin ve kendisinin de Beşiktaşlı olduğunu belirten Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım ile ayrıca keyifli bir spor sohbeti de gerçekleştirildi.

Radyo Beşiktaş canlı yayınının teknik ekibinde Onur Baştuğ, Muzaffer Topal ve İsmail Yılmaz yer aldı. Yayının tamamı internet sitemizde kaçıranlar için yayınlanmaktadır.