KÜLTÜR: Benzersiz bir performansa hazır olun!

Benzersiz bir performans için beatbox, hip-hop ve komediyi bir araya getiren yetenekli İngiliz müzisyen Beardyman, 2 Aralık’ta Zorlu PSM Studio’da! Müzikleri gerçek zamanlı olarak kaydetmenize ve mixlemenize izin verebilecek bir makine düşünün- müzisyenlerin kafalarındaki fikirleri hızlı bir şekilde gerçeğe dönüştürebildikleri bir makine. Ve bunu yaratan dehayı hayal edin. Beardytron ile tanışın ve onun arkasındaki isimle…Beardyman. Beardyman’in üretiminin kalbinde doğaçlamanın yer aldığı videolar ile Youtube’da 60 milyondan fazla izlendi.

Sahne adı Beardyman olan Darren Foreman, 1982 yılında Londra’da dünyaya geldi. Beatbox, hip-hop ve komedi içeren videoları sayesinde uluslararası bir üne kavuşan Beardyman’in müziğinde drum&bass, dubstep, breakbeat, trance, techno ve elektronik müziğin tüm uzantılarına rastlamak mümkün. Performanslarındaki komedi elementini sağlamak içinse reggae ve country müzik başta olmak üzere birçok farklı türden faydalanıyor.

2006 ve 2007 yılında İngiltere Beatbox Şampiyonu seçilen Beardyman’in Battlejam partileri ise bir dönem Londra’nın en popüler etkinliklerinden biriydi. Yemek malzemeleri yerine beatler kullandığı The Kitchen Diaries isimli sahte yemek programı da ününü pekiştirirdi. Hatta bu sayede Lily Allen’ın BBC3’teki programına konuk oldu ve Groove Armada’nın İngilitere turnesinde onlara eşlik etme şansını yakaladı. Sahne aldığı etkinlikler arasında Glastonbury, Leeds/Reading ve Bestival de var.

Tüm parçalarında sadece kendi ses tellerini kullanan Beardyman sesleri değiştirmek ve yeni efektler katmak için ses kodlayıcılar ve yazılım sentezlerinden faydalanıyor.

Albümleri
I Done an Album (2011)
Distractions (2014)

Kapı Açılış: 22.00

Style-ist: 22.00

Beardyman: 23.30

Style-ist: 01.00