KÜLTÜR: Vizyondaki filmler!

Merakla beklenen ‘Justice League: Adalet Birliği’ ve birbirinden güzel pek çok film sinemalara geldi. İşte haftanın filmleri…

 


Justice League: Adalet Birliği
Soluk soluğa izleyeceğiniz aksiyon türündeki ‘Justice League: Adalet Birliği’ filminde, İnsanlığa dair inancını yeniden tazeleyen Bruce Wayne, yeni dostu Diana ile dünyayı tehdit eden çok daha büyük bir güce karşı koyabilmek için çabuk bir şekilde özel yetenekli kişileri bir araya getirmek için harekete geçmiştir. Filmin başrol oyuncuları Ben Affleck ve Gal. Yönetmen koltuğunda ise Zack Snyder oturuyor.

 

 


Sen Kiminle Dans Ediyorsun?
Komedi film seven izleyiciler için bu hafta ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun?’ filmini tavsiye edebiliriz. Filmde Anne ve babasını kaybetmiş, intiharı bile düşünecek kadar zor günlerden geçen Aysel’in hayattaki en büyük tutkusu dans etmektir. Şengül’ün dans okulunda çalışmaya ve büyük para ödülü olan bir yarışmaya katılmaya karar vermesiyle hayat ona heyecanlı günler sunmaya başlayacaktır. Filmin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Uraz Kaygılaroğlu. Yönetmen koltuğunda ise Burak Aksak oturuyor.

 

 


Kardan Adam
Bu hafta vizyona girecek bir diğer film ise ‘Kardan Adam’. Filmin oyuncu kadrosunda Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, J. K. Simmons ve Val Kilmer var. Filmde, Dedektif Harry Hole, yılın ilk karının yağdığı gün kaybolan ve sonra cesedi bulunan bir kadının cinayet vakasını incelemektedir. Eldeki tek delil ise kadına ait pembe atkının sarılı olduğu bir kardan adamdır. Başka kadınlar ölmeye ve gizemli kardan adamlar ortaya çıkmaya devam ettikçe Hole, çok tehlikeli bir katille karşı karşıya olduğunu anlayacaktır. Yönetmen koltuğunda ise Tomas Alfredson oturuyor.

 

 


Küçük Vampir
‘Küçük Vampir’ filminin yönetmen koltuğunda Richard Claus ve Karsten Kiilerich oturuyor. Animasyon türündeki filmin konusu ise şöyle: 13 yaşında minik bir vampir olan Rudolph ve ailesi, amansız bir vampir avcısı tarafından yok edilme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Bu esnada tanıştığı Tony adlı ölümlü bir çocuk, kendi yaşıtlarının aksine mezarlık, vampirler gibi şeylerden korkmamaktadır. Çok iyi arkadaş olan bu ikili, Rudolph ve ailesini kurtarmak için birlikte çalışacaktır.

https://youtu.be/wCo-B07dfdk

SÖZCÜ