BEŞİKTAŞ: ‘Kurt Kapanı 10’ uygulaması

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kent genelinde polis helikopterinin de desteğiyle “Kurt Kapanı 10” uygulaması gerçekleştirildi. Vatandaşların üstlerinin aranarak GBT’lerinin sorgulandığı uygulamada polis ekipleri, araçları da durdurarak didik didik aradı. Bazı araçlar ise “Maya” isimli narkotik köpeğiyle arandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde kent genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla “Kurt Kapanı 10” uygulaması gerçekleştirildi.

Polis helikopterinin de havadan denetim yaptığı uygulamada ekipler, Beşiktaş ve Kadıköy iskelesi ile Atatürk Havalimanı geliş bölümünde vatandaşların üstlerini arayarak, GBT’lerini sorguladı. Polis ekipleri, şüpheli gördükleri araçları da durdurarak didik didik aradı. Bazı araçlar ise “Maya” isimli narkotik köpeğiyle arandı.

Araçları aranan vatandaşlar, uygulamadan dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “İnşallah sürekli olarak yapılır ve güvenliğimiz sağlanır. Yapmaları çok doğru, inşallah başarılı olurlar” dedi.

Bir başka sürücü ise, “Devamını bekliyoruz, teşekkür ediyoruz. Huzur ve güvenlik amacıyla vatandaşlar aranıyor, en güzeli de budur. Bu bölgeyi de zaten biliyoruz, uygulamanın yapılması hoşumuza gidiyoruz” şeklinde konuştu.