SPOR: Kartal kendine geldi

Ligdeki 4 maçlık kazanamama serisi sonrası üst üste 2 deplasman galibiyeti alan ve Devler Ligi’nde de gruptan çıkma yolunda çok büyük bir avantajı bulunan Beşiktaş’ta moraller yerinde.
Beşiktaş, milli araya huzurlu girdi… Şampiyonlar Ligi’nde elde ettiği başarılı sonuçlara karşın Süper Lig’de oynadığı futbol nedeniyle eleştiri alan Kartal, 23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında oynadığı 4 maçta 2 yenilgi ve 2 beraberlikle sadece 2 puan toplayabilmiş, zirvenin 8 puan gerisine düşmüştü.

Ancak siyah-beyazlılar bu krizden başarıyla çıkmayı başardı. 28 Ekim’de Aytemiz Alanyaspor’u deplasmanda Alvaro Negredo’nun 87. dakikada attığı kafa golüyle yıkan Beşiktaş, geçtiğimiz pazar günü de Göztepe’yi Bornova’da 3-1’le geçti. Şu anda lider G.Saray’ın 5, ikinci sıradaki Medipol Başakşehir’in ise 2 puan gerisinde üçüncü sırada bulunan Kartal, ligin 12. haftasında bu iki takım karşı karşıya gelirken Vodafone Park’ta Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk edecek.

MİLLİ ARA SONRASINDA TAKIMIN 3 HEDEFi VAR

Morallerin yerinde olduğu siyah-beyazlılar, milli ara sonrası 17 Kasım’da Teleset Mobilya Akhisarspor maçıyla başlayıp 23 Aralık’taki Demir Grup Sivasspor maçıyla bitecek olan sezonun ilk yarısının sonuna kadar olan bölümünde hem Devler Ligi’nde gruptan çıkmak hem Türkiye Kupası’nda Grandmedical Manisaspor engelini geçmek hem de ligde zirveye tırmanmak istiyor.

Cumartesi rakip Astra Giurgiu!

Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle Süper Lig’e verilen arada bir hazırlık maçı yapacak. Siyah-beyazlı takım, cumartesi günü Romanya 1. Lig ekiplerinden Astra Giurgiu ile Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 15.00’te başlayacak. Karşılaşmanın biletleri sunuldu. Biletlerin fiyatları 35 TL ile 120 TL arasında değişiyor. Vatan