GÜNDEM: Anıtkabir’i ziyaret etti!

Bir konferans için Türkiye’ye gelen ‘teknoloji dehası’ olarak bilinen Elon Musk, sosyal medya hesaplarından Anıtkabir ziyaretini paylaştı. Tesla Motor’un ve uzay araştırmaları şirketi SpaceX’in CEO’su Elon Musk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk’ün mezarına çiçek bırakan Musk’ın “Üç kırık kaburga, delinmiş bir akciğer ve o yine de savaştı” diye yazarak Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni aldı…

Elon Musk, bu görüşmenin ardından Anıtkabir’i ziyaret etti ve Instagram hesabından iki saat içerisinde iki fotoğraf paylaştı. İlk fotoğrafını “Atatürk Anıtkabir” yorumu ile paylaşan Musk, yüz binlerce beğeni aldı.

Atatürk’ün mozolesine çiçek bırakan Musk, “Çiçek koydum…Üç kaburga, bir dilek akciğer ama o yine de savaştı.” yorumunu yaptı.

Elon Musk Türkiye’den ilk olarak Atatürk Anıtkabir adlı bir paylaşımda bulundu. Anıtkabir önünde çekilmiş bu fotoğrafı sosyal medya hesaplarında yüzbinlerce kez beğenildi. Musk’ın Twitter’daki paylaşımı 11 saatte yaklaşık 18 bin kez paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Elon Musk’un görüşmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, Elon Musk’ın Türkiye’ye Türksat 5A-5B uydularının uzaya fırlatılması bağlamında geldiğini belirtmişti.

https://www.instagram.com/p/BbPzHC2AW34/

ONEDİO, EURONEWS