MAGAZİN: Aşkın ilk fotoğrafı

Serdar Bilgili, adının aşk dedikodularına karıştığı Özlem Uzan’la ilk kez görüntülendi. Bilgili, 13 yıl sonra Türkiye’ye dönen Özlem Uzan’la Arnavutköy’de baş başa yemek yedi.
Beşiktaş spor Kulübü eski başkanlarından Serdar Bilgili, bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Özlem Uzan’la önceki akşam ilk kez objektiflere takıldı. Kaçak iş adamı Hakan Uzan’la bir süre önce sessiz sedasız boşandığı iddia edilen Özlem Uzan ve Bilgili, Arnavutköy Balıkçısı’nda baş başa yemek yedi. Mekânın VIP odasında Boğaz’a karşı şaraplarını yudumlayan ikili, üç saat boyunca sohbet etti. Daha sonra bir kadın arkadaşlarının eşlik ettiği çift, çıkışta gazetecilere yakalanınca panik yaşadı.
Ayrı yönlere doğru ilerleyen Uzan ve Bilgili, soruları yanıtsız bıraktı. Flaşların patlamasıyla birlikte iş adamının otomobiline binmekten vazgeçen Uzan, arkadaşıyla birlikte mekândan uzaklaştı. Gazetecilere sinirlenen iş adamı ise, aracına tek başına bindi. Uzan, daha sonra bir taksiye binerek Bilgili’yle aynı istikamete doğru yoluna devam etti. İmar Bankası ve Adabank’ı zarar uğrattığı gerekçesiyle hakkında davalar açılan ve yaklaşık 13 yıldır firari olan iş adamı Hakan Uzan’ın eşi Özlem Uzan, geçtiğimiz yıl Türkiye’ye dönmüş ve davadan beraat etmişti. Milliyet