BEŞİKTAŞ: Beşiktaş Belediyesi’nde nöbet değişimi!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar görevi bırakıyor. Başkan Hazinedar kardeş şehir protokolü kapsamında görevini bir günlüğüne Romanya’nın Braila Belediye Başkanı Viorel Marian Dragomir’e bırakacak. Kardeş şehir protokolü kapsamında yapılacak olan bu değişim programında belediye başkanları farklı kültürleri, yönetim sistemlerini tanıyarak, farkındalığın artmasına katkıda bulunacak.

BEŞİKTAŞ’A BİR KARDEŞ DAHA GELDİ!
İstanbul’un dünyaya açılan kapısı Beşiktaş dostluk ve kardeşlik köprüleri kurmaya devam ediyor. Daha önce Almanya’nın Herne şehriyle kardeş şehir protokolü imzalayan Beşiktaş Belediyesi bu seferde Romanya’nın Braila şehriyle kardeş şehir protokolü imzalayarak barış köprülerini pekiştirecek. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar görevini 02.11.2017 tarihinde bir günlüğüne Romanya’nın Braila şehri Belediye Başkanı Viorel Marian Dragomir’e devredecek. Kardeş şehir protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen Başkanlar Değişim Programı iki kenti vatandaşları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesinde de önemli bir adım olacak.

Programın amacı nedir?
Mayor Exchange Programı, Belediye Başkanları arasında görev değişimi hedefleyen uluslararası empati programıdır. Farklı ülkelerdeki belediye başkanlarının karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımını güçlendirmeyi amaçlayan Başkanlar Değişim Programı ile ülkelerarası empati artacaktır.