SPOR: Kartal’a hayat verdi!

Beşiktaş’ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo, Aytemiz Alanyaspor karşısında attığı gol ile Beşiktaş’a üç puanı getirdi. Beşiktaş, Süper Lig’in 10’uncu haftasında Aytemiz Alanyaspor’u deplasmanda Negredo’nun 88’inci dakikada attığı golle 2-1 mağlup etti ve ligde 4 hafta sonra galip gelmeyi başardı. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak bu haftaya kadar gol atmayı başaramayan İspanyol golcü, Aytemiz Alanyaspor karşısında attığı golle 6 aylık gol orucunu bozdu.

Beşiktaş’a üç puanı getiren gole imza atan Alvaro Negredo, müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu. Golün üç puan getirmesine sevindiğini söyleyen İspanyol golcü, “Santrforlar her zaman gol baskısı hisseder ama bu bende hiçbir zaman korkuya dönüşmedi” dedi.

Beşiktaş’a Aytemiz Alanyaspor karşısında üç puanı getiren golü İspanyol golcü Alvaro Negredo kaydetti. Negredo, bu sezonki ilk golüne imza atarken yıldız oyuncunun 88’de attığı golün üç puanı getirmesi Beşiktaş camiasını da oldukça memnun etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Alvaro Negredo, “Sezon başından beri gol atamıyordum, bu süre boyunca bana destek olan aileme ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Golün üç puan getirmesi ayrıca güzel oldu” ifadelerini kullandı.

Gol atamaması nedeniyle herhangi bir baskı hissedip hissetmediği üzerine sorulan soruya Negredo, “Santrforlar her zaman gol baskısı hisseder ama bu bende hiçbir zaman korkuya dönüşmedi. Golcü oyuncular çok küçük yaşlardan itibaren bununla yaşamayı öğreniyor bu baskı açıkçası benim için çok da önemli değildi” dedi.

SKOR