SPOR: ‘Biz sadece adalet istiyoruz’

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önemli açıklamalar yaptı. Fikret Orman, FANATİK’e özel yaptığı açıklamada, “Türk Futbolu’nun yükselen değeri Beşiktaş’ı aşağı çekmek yerine diğer takımları yukarı taşımaya baksınlar. Ligimizin değeri ancak böyle yükselir” sözleriyle TFF’ye yüklendi.

Orman ilk olarak TFF’ye yüklenerek, “Türk Futbolu’nun yükselen değeri Beşiktaş’ı aşağı çekmek yerine diğer takımları yukarı taşımaya baksınlar. Ligimizin değeri ancak böyle yükselir. Biz bu konuda özellikle bu sene Avrupa’da bayrağı elimize aldık. Sadece kendimizi değil Türk Futbolu’nu da temsil ediyoruz. Ne kadar başarılı olursak ligimizin marka değeri de o kadar artar. O kadar yabancı konusu tartışılıyor. Biz, sadece yabancı futbolcu ithal ediyoruz. Ne zaman değerimizi artırırsak Avrupa’ya bir çok oyuncu göndeririz. Biz buna bakalım. Daha önce de söylemiştim Arda Turan bir Türk takımından Barcelona’ya gitseydi kaça giderdi? Atletico Madrid’ten kaça gitti” serzenişinde bulundu.

‘Sadece adalet istiyoruz’

Orman, Caner Erkin’in Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan’a ettiği küfürler ve gol sevinci sebebiyle 6 maç ceza almasıyla ilgili de konuştu. Başkan, “Beşiktaş bu sene de şampiyonluğun en güçlü adayıdır. Şampiyon olmak istiyoruz ve olacağız. Kimse Beşiktaş’ın üzerinden bir şey denemeye kalkmasın. Caner Erkin 6 maç ceza almış, başkası 5 almış biz onun peşinde değiliz. Ben bu durumu tasvip etmediğimi açıkladım. Ancak bir kusur varsa karşılığı herkese aynı olsun. Kimseye ayrıcalık olmasın. Biz sadece adalet istiyoruz” dedi.