SPOR: Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş maçı

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında bu akşam Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’la karşı karşıya gelecek. Şenol Güneş’in kozu, 3 maç sonra bir arada oynayacak olan Babel-Quaresma- Talisca-Cenk Tosun’dan oluşan sezonun yıldızları… Peki, Alanyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Bahçeşehir Okulları Stadı’nda saat 19.30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak. Muhtemel ilk 11’ler

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk

Aytemiz Alanyaspor: Remy, Gassama, Fofana, Welinton, Nsakala, Sackey, Taha, Efecan, Emre Akbaba, Vagner Love, Fernandes

Beşiktaş’ta sadece Caner

Siyah-Beyazlılar’ın bu akşamki Alanyaspor karşılaşmasında 1 futbolcu, cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Kara Kartal’ın tecrübeli sol beki Caner Erkin, 6 maçlık cezası sebebiyle bu akşamki mücadelede takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Cezası 1’e indi

Ryan Babel’in cezasının 2 maçtan 1’e indirilmesi sonrasında Hollandalı oyuncusunu kadroya geri alma şansı doğan Güneş, bu akşam sahaya takımın ideal hücum hattını sürecek. Son olarak 5. haftada Fenerbahçe’yle oynanan mücadelede; Ryan Babel, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca ve Cenk Tosun’u birlikte bir lig karşılaşmasında birlikte görevlendiren teknik direktör Şenol Güneş, 3 hafta sonra ideale dönüş yapacak. Birlikte görev yaptıkları Şampiyonlar Ligi’nde adeta fırtına gibi esen bu 4’lü, ligde kötü gidişte bulunan takımlarını kurtarmak için bu akşam sahada olacak.

FANATİK