SPOR: Adriano’dan Güneş’e destek!

Şenol Güneş’in maç taktiğiyle ilgili çalışmalarında Adriano, adeta yardımcı teknik adam gibi rol alıyor. Süper Lig’de 4 haftadır puan kaybeden Beşiktaş, üst üste oynayacağı Aytemiz Alanyaspor ve Göztepe deplasmanlarından 6 puan çıkartıp yeniden şampiyonluk havasına girmek istiyor. Siyah-Beyazlılar, yarın oynanacak Alanyaspor maçı hazırlıklarına bir günlük aranın ardından devam etti. Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Babel’in cezasının tahkim tarafından 1 maça indirilmesiyle, sol kanadı adeta kırılan Kartal, rahat bir nefes aldı.

GÖKHAN GÖNÜL HAZIR

Başakşehir maçında Babel’in yerine Lens’i oynatıp Quaresma’yı sol kanada çeken teknik direktör Şenol Güneş, HollandalI futbolcunun performansından memnun değil. Böyle oynattığı zaman Q7’nin de veriminin düştüğü gören kurt hoca, Alanya’da maça çift forvet başlamayı planlıyordu ancak Babel’in oynayacak olması işleri değiştirdi. Gökhan Gönül’ün iyileşmesiyle Adriano’yu sağ bekten alıp gerçek mevkisi sol beke monte edecek olan Güneş, santrforda da Cenk’i oynatacak.

EN GÜVENDİĞİ FUTBOLCU

Güneş’in maç taktiğiyle ilgili çalışmalarında ise Adriano adeta yardımcı teknik adam gibi rol alıyor. Takımın saha içi generali olan Brezilyalı yıldız, hücum setlerinden savunma anlayışına kadar pek çok konuda hocasıyla görüş alışverişinde bulunuyor. Güneş’in en güvendiği isimlerin başında gelen 33 yaşındaki sambacı, tecrübesiyle ve oyun bilgisiyle takımın en fazla saygı duyulan ismi konumunda…. Bu sezon ligde 3 maçta oynayan Adri’ye Alanya’da büyük iş düşüyor.

FANATİK