SPOR: Şok etti!

Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş ve Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Tosic ve Kerim’in golleriyle kazananın çıkmadığı mücadelede Caner Erkin’in ettiği küfürler şok etkisi yarattı. Karşılaşmanın 87’nci dakikasında Başakşehirli bir futbolcunun sakatlandığı gerekçesiyle hakem Mete Kalkavan’ın oyunu durdurmasına tepki gösteren Caner Erkin, gördüğü sarı-kartla cezalı duruma düştü.

Kartı gösterdikten sonra arkasını dönen hakem Kalkavan’a yönelik sözleri yayıncı kuruluş tarafından ekranlara yansıtılan Caner, beraberlik golünden sonra da tepkisini sürdürdü.

Önce Mete Kalkavan’a yönelen Caner’i engelleyen isim Negredo idi. Ancak sakinleşmeyen siyah beyazlı futbolcu, yan hakeme gidip “Bu gol size g….” diye bağırdı. Caner’in bu görüntüleri de Twitter’da Türkiye gündeminde ilk 10’a girdi. Hakem Kalkavan’a giderken Negredo’nun tuttuğu Caner tepkisini yan hakeme gösterdi.

Caner Erkin’in maçın hakemi Kalkavan’a ettiği küfür ceza tartışmalarını da beraberinde getirdi. Siyah beyazlı oyuncunun küfrü her ne kadar ekranlara yansısa da hakem görmediği ve duymadığı için ceza verilmesi söz konusu değil. Ancak Caner, sarı kart cezalısı durumuna düştüğü için Alanya deplasmanında forma giyemeyecek.

FOTOMAÇ