MAGAZİN: Üstsüz görüntüsü yaktı!

Popüler model yeni koleksiyon için üstsüz poz verdi. Piyasanın en çok aranan mankenlerinden Lily Aldridge Victoria’s Secret’ın yeni koleksiyonu için üstsüz kamera karşısına geçti. Kusursuz vücuduyla nefes kesen fotoğraflara hayat veren Lily Aldridge çekimlerde tüm profesyonelliğini konuşturmuş.

Yaklaşık 8 senedir Victoria’s Secret podyumunda boy gösteren Lily Aldridge, seksi iç çamaşırları ve transparan görüntüsüyle hayranlarının nefesini kesmeyi başarması garanti!

Tanrıça heykellerini andıran vücudu, hafif bronz teni ve yarı çıplak pozlarıyla görenlerin ağzını bırakacak, markanın hayranlarının da aklını başından alacak gibi duruyor.

Lily, her zaman organik ve sağlıklı beslenmeye çalışıyor. Haftada 1 gün kendini şımartıyor ve o gün de soslu tavuk ve patlamış mısır yemeği çok sevdiğini söylüyor. Sabah kahvaltısında jambon ve yumurta, öğlen yemeğinde salata, ara öğünlerinde kuru meyve, akşam yemeklerinde ise et veya balık yemeyi tercih ediyormuş. Lily, ayrıca ara öğünlerde temiz içerikli smoothieler içmeyi de çok seviyormuş.

Her ne kadar iyi beslenirseniz beslenin, uykunuzu alamadığınız bir gecenin sonrası, güzel ve sağlıklı görünmek neredeyse imkansızdır. Lily, günde en az 7 saat uyumaya özen gösteriyor.

Lily, suyun en doğal nemlendirici olduğunu söylüyor. “Susuz geçirdiğim bir gün kendimi çok yorgun hissediyorum. Cildim kuruyor ve yüzümü nemsiz hissediyorum.” Diyor. Bu nedenle Lily, günde en az 7 bardak su içmeye özen gösteriyor.

Şekerin kendisinin en büyük düşmanı olduğunu söylüyor. “Fazla şekerleme yediğim günler, yüzümde sivilceler çıkıyor.” diyor. Ayrıca şunu da unutmayalım; fazla şeker, fazla kilo demektir!

Lily mükemmel fiziğini, spor ile koruyor. Haftada 5 kere spor yaptığını, bazı zamanlarda sahilde koşuya çıktığını, hiç spor yapacak vakti olmadığında da evde yürüyüş bandıyla yaptığını söylüyor. Lily, bu arada haftada 2 kere günde çift antrenman yapıyor.

Lily, alkolden olabildiğince kaçınıyor. Alkolün cildi yaşlandırdığını, vücudu bozduğunu çok iyi biliyor. Alkol yerine, bolca su, taze meyve suları ve smoothie içiyor.

MEDYA FARESİ