ALIŞVERİŞ: Sonbaharda desen şenliği!

Bu sonbaharın modası olan desenler gardırobunuzu dolduracak. Herkesin aklında İlkbahar 2018 koleksiyonları ve trendleri var. Ancak bulunduğumuz sezonun trendlerini de unutmamak gerek. Eğer önceki moda haftasını hatırlıyorsanız göze çarpan birçok deseni farketmişsinizdir. Hava ne kadar soğuk ve kapalı olursa olsun bu desenler sezonun en popüler parçalarından. Farklı tasarımları birbiri ile kombinleyerek modern görüntüleri sizler için derledik…


Ekose
Ekoseler her zaman sonbahar sezonunun vazgeçilmezi olmuştur. Okula ve işe dönüş sezonu olarak bilinen ekose deseni bu sezon takım elbiselerde ve ceketlerde oldukça popüler.


Hayvan desenleri ve motifleri
Gucci’nin sonbahar 2017 koleksiyonu hayvan desenli tasarımları hayatımıza tekrar kattı. Kaplan işlemeli bomber ceketlerden leoparlı çantalara kadar bu desenler her yerde.


Puantiye
Puantiyeler bu sezon da karşımızda. Bu klasik deseni çizgili veya çiçekli etekler ile kombinleyerek eğlenceli bir tarz yakalayabilirsiniz. Puantiye desenli kıyafetleriniz yoksa bu trendi aksesuarlarda deneyerek başlayabilirsiniz.


Kamuflaj
Moschino’nun sonbahar 2017 defilesinde kullandığı kamuflaj deseni yavaş yavaş sokak modasında görülmeye başlandı. Bu deseni eteklerde deneyerek daha feminen bir görüntü yakalayabilirsiniz.


Sonbahar çiçekleri
Çiçek desenleri her sezon trend ancak koyu renkli tasarımlar sonbaharın vazgeçilmezi oldu.

ELLE