MAGAZİN: Tacize uğradığını anlattı!

Beyazperdenin ünlüleri birbiri ardına taciz itiraflarına başladı. Bunlara bir yeni halka daha eklendi. İşte güzel oyuncunun anlatımıyla uğradığı korkunç taciz. Ünlü yapımcı Harvey Weinstein’ın taciz skandalının ardından birçok ünlü geçmişteki acı tecrübelerini ilk kez itiraf etmeye başladı. Weinstein’ın aralarında Angelina Jolie ve Gwyneth Paltrow’un da bulunduğu birçok ünlüyü kariyerlerinin ilk döneminde taciz ettiği gün ışığına çıktı. O dönemde yapımcının taciziyle karşılaşan günümüzün birçok ünlü kadın oyuncusu diğer meslektaşlarından da destek gördü.

Durum böyle olunca yapılan yeni itiraflarla Hollywood’un kirli çamaşırları da daha fazla ortaya serilmeye başladı. Bunlarayeni bir halka da Blake Lively’den geldi. 30 yaşındaki Lively, yıllar önce bir makyaj sanatçısının tacizine uğradığını anlattı. Los Angeles Times’a konuşan Blake Lively yaşadıklarını şöyle anlattı: “Bir gece film setinde uyuyordum, aniden uyandım. Bir baktım ki setteki makyajcı beni gizlice filme alıyordu.”

Blake Lively o sırada giyinik olduğunu ama yine de bu durumun kendisini son derece rahatsız ettiğini anlattı. Blake Lively, uğradığı tacizi yargıya taşıdığını ve bu konuda soruşturma açıldığını da sözlerine ekledi. Güzel oyuncu soruşturma sonucunda makyajcının filmin kadrosundan çıkarıldığını da söyledi.

HABERTÜRK