MAGAZİN: Cambridge Düşesi görüntülendi

Kate Middleton hamileliğinin ardından ilk kez görüntülendi. Üçüncü kez hamile olan Kate Middleton, büyük haberin ardından ilk kez ortaya çıktı. Üçüncü kez anne olmala hazırlanan Cambridge Düşesi Kate Middleton, hayatını zindan eden sabah bulantılarından biraz da olsa nefes alıp bir toplantıya katıldı.

35 yaşındaki Middleton, dün gece kocası Prens William ve onun kardeşi Prens Harry ile birlikte, Buckingham Sarayı’nda ruh sağlığı çalışanları için verilen bir resepsiyona gitti. Her zamanki gibi şıklığından taviz vermeyen Kate Middleton, bu kez Temperley London tasarımı pudra mavizi bir kıyafet giydi. Middleton’ın oldukça sağlıklı göründüğü dikkat çekti.

Kate Middleton diğer iki hamileliğinde de olduğu gibi Hiperemezis Gravidarum adlı rahatsızlık yüzünden oğlu Prens George’un okula başladığı gün de onun yanında olamamıştı. Hiperemezis Gravidarum’un semptomları arasında sürekli mide bulantısı, aşırı kusma, yorgunluk ve düşük tansiyon sayılabilir. Genellikle hamile kadınların çoğunda görülen sabah bulantısı ile karıştırılan bu durum aslında daha ciddi bir sorun.

NTV