EMLAK: İşsizlik sigortalı ev kredisi

Garanti Mortgage, “İşsizlik Sigortalı” krediyle çalışanları güvence altına alarak, ev sahibi yapıyor. Mortgage Uzmanı Garanti; “İşsizlik Sigortalı Mortgage” kampanyasıyla, ücretli çalışanları avantajlı koşullarla ev sahibi yaparken, işsizlik teminatıyla da kendilerini güvenceye almalarını sağlıyor. Kampanya kapsamında çalışanlar, hem uygun faiz oranları ile mortgage kullanabiliyor, hem de işsizlik sigortası sayesinde, mortgage ödemeleri devam ederken işsiz kalmaları durumunda aylık taksitlerinin yarısı ödeniyor.
Ödeme işlemi, 5 yıl ve daha kısa süreli kredilerde 12 aya kadar, 5 yıldan uzun süreli kredilerde ise 24 aya kadar yapılabiliyor. Ayrıca işsizlik sigortasıyla birlikte yapılan hayat sigortası sayesinde kredilerini de güvence altına alıyorlar.
Kampanyayla ilgili bilgi veren Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, “Günümüzde konut kredisi kullananların büyük bölümünü ücretli çalışanların oluşturduğu gerçeğinden hareketle, yenilikçi yaklaşımımızla bu kampanyayı hayata geçirdik. Tüm çalışanların kendi evlerini satın alırken geleceğe güvenle bakmalarını arzu ediyoruz. Bu nedenle, Garanti Mortgage olarak, ev sahibi olurken ödemeleri ile ilgili güvende olmak isteyen çalışanları düşünerek, İşsizlik Sigortalı Mortgage kampanyasını geliştirdik. Önümüzdeki dönemde de, farklı kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olmayı isteyen müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümleri sunmayı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu. Vatan