MAGAZİN: Inna’dan çekici erkek yorumu!

Başarılı ve güzel pop şarkıcısı Inna, erkeklerin nerede puan topladığını ve hangi hatalarla gözden düştüğünü anlattı. İşte Inna’dan çok özel açıklamalar:

OLMAZSA OLMAZ ÜÇLÜ
Sözüne güvenilir, kibar ve işi konusunda tutkulu erkekler beni etkiler. Bana güvenin, birçok kadın da bu konuda benimle tam olarak aynı fikirde.

KUSURSUZ RANDEVU
Kadınlar bir erkekle ilk kez randevuya çıktıklarında, daha önce bilmedikleri bir yere götürülmekten hoşlanırlar. Çok pahalı ve fiyakalı bir yer olmak zorunda
olduğunu da düşünmeyin. Kendine has bir havası olan, cool bir mekân yeterli.

AFFEDİLMEZ HATA
İlk randevuda beni karşımdaki erkekten tamamen soğutan şey, kaba ve uygunsuz davranmasıdır. Bunu yaparsa, ikinci bir randevuyu koparması imkânsız diyebilirim. Bununla birlikte herhangi bir konuda yalan söylediğini hissedersem de şansı kalmaz.

ÖZGÜVEN DEYİP GEÇME
Kendine güvenen erkekler benim için her zaman daha çekicidir. Ama özgüvenli bir erkekle kibirli bir erkek olmak arasındaki çizgiyi bilmek çok önemli. Bunların ikisi bambaşka şeylerdir. Önemli olan kendinize olan güveninizi gösterirken, alçakgönüllü olmayı da becerebilmek.

DIŞ GÖRÜNÜM DE ÖNEMLİ
Erkekler dış görünüme ne kadar önem veriyorsa, kadınlar da o kadar önem verir. Aksini söyleyenlere inanmayın. Zaten demin bahsettiğim özgüven konusunda
dış görünümün de katkısı büyük. Bir erkek kendine bakıyorsa ve vücuduna değer veriyorsa, bu kendine saygısını gösterir. Bu da kadınlar için önemli bir kriter.

MEN’S HEALTH TÜRKİYE