MAGAZİN: Kourtney’den Victoria Beckham’a gönderme

Reality şov yıldızı Kourtney Kardashian, Instagram’a yüklediği fotoğrafla Victoria Beckham’a gönderme yaptı. Son zamanlarda özellikle moda dünyasından adından söz ettiren Victoria Beckham bu kez kendisiyle özdeşleşen ve dönem dönem Instagram’da paylaştığı bacak açma hareketiyle gündemde.

Victoria’nın gündeme gelme nedeni ise Paris Saint-Germain’li Younes Bendjima (24) ile aşk yaşayan Kourtney Kardashian (38) oldu. Adeta Victoria’nın imzası haline gelen ve bacağını doksan derecelik bir açıyla havaya kaldırdığı pozunu yeniden yapan Kardashian bu karenin altına ‘Victoria seni sonra arayacağım, futbol maçından yeni döndüm’ şeklinde bir not düştü.

Kendi kocası da bir dönem Paris Saint-Germain’de oynayan Victoria Beckham bu esprili paylaşımı ıskalamadı ve o da meşhur pozunu yeniden vererek altına da ‘Hemen arkandayım’ notunu düştü.

Genç yaşta aldığı bale eğitimlerinin bir sonucu olarak Victoria Beckham bacağını neredeyse doksan derece açarak verdiği bu pozla sosyal medyada çok sayıda paylaşımda bulundu. Kısa bir süre sonra adeta imzası haline gelen bu pozu hesabından paylaşmaya başlayan Victoria’nın bu pozla göründüğü çok sayıda karesi var.

Beckham’ın son paylaşımı 620 binden fazla, Kardashian’ın ki ise 700 binden fazla beğeni aldı.

NTV