ALIŞVERİŞ: Yokmuş gibi

Doğal makyajın moda olduğu bu dönemlerde fondöten seçimi çok önemli. Hem doğal hem de bakımlı görünmek artık çok kolay. Çıplak ciltlerin hükümdarlığını ilan ettiği bu sezon siz de bakımlı görünümünüzden vazgeçmek istemiyorsanız cilde ağırlık yapmayan ve rahatsız etmeyen formülleriyle en iyi 10 fondöteni sizin için bir araya getirdik.


NARS – All Day Luminous Weightless Foundation
Kapatıcılığı yüksek bu fondöten şaşırtıcı derecede hafif yapılı ve doğal görünümlü. Üstelik 16 saat cildinizde bozulmadan kalıyor.


Bobbi Brown – Intensive Skin Serum Foundation
Cilt yüzeyinin ötesine geçip bitkisel özler içeren serum formülüyle hücre enerjisini destekleyen bu formül cilde rahatça yayılarak kusurları kapatıyor.


Dior – Diorskin Nude Air Serum De Teint
Taze, enerjik bir güzellik ve sağlıklı bir ışıltı için geliştirilmiş bu hafif formül kadife bitişi ve yokmuş hissiyatıyla vazgeçilmezlerden.


Chanel – Vitalumiére Aqua Ultra Light Skin Perfecting Makeup SPF15
Su kadar hafif ve şeffaf-orta kapatıcı olan bu fondöten sadece bir damlasıyla bile ihtiyacınız olan sağlıklı ve enerjik cildi size sağlıyor.


Bare Minerals – Original Foundation Broad Spectrum SPF15
Cilde dairesel hareketlerle uygulanan bu toz pudra yapılı fondöten özellikle gün içinde parlamadan şikayetçi olanlara ekstra konforlu bir cilt sunuyor.


Mac Studio – Face and BodyFoundation
Birçok yıldızın ve güzellik gurusunun da tercihi olan Mac’in bu ikonik fondöteni ıslak, doğal bitişi ve yüksek gramajıyla makyaj rafınızın vazgeçilmezi.


Guerlain – Lingerie de Peau Aqua Nude
Yoğun nemlendirici, ultra kalıcı ve ekstra hafif formülüyle Guerlain, cilde konforlu ve kusursuz bir görünüm sunuyor.


Makeup Forever – Water Blend Face&Body Foundation
Nemli bitişli ve kusursuz bir cilt görünümü için formülize edilmiş bu fondöten Make Up For Ever’ın ikonik Face&Body fondöteninin yenilenmiş hali.


Estée Lauder – Double Wear Nude Water Fresh Makeup
Antioksidanlar ve SPF30 ile çevresel faktörlere karşı cildinizin yanında duran bu fondöten 24 saat kullanım süresi vadediyor.


Mac – Studio Waterweight SPF30 Foundation
Tüm gün nemlendirme özellikli bu fondöten yenilikçi jel-sıvı formülüyle yağ kontrolü yapıyor ve uzun süre kalıcılık sağlıyor.

VOGUE