MAGAZİN: Dünyaevine girdiler

Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyazoğlu evlendi. Üç yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar, Tuğba Beyazoğlu ile dünyaevine girdi.

Geçtiğimiz şubat ayında Tuğba Beyazoğlu ile nişanlanan Rüzgar Erkoçlar Sarıyer Bahçeköy’de düzenlenen nihah töreniyle evlendi.

Rüzgar Erkoçlar’ın nikah şahidi usta gazeteci Cengiz Semercioğlu, gelin Tuğba Beyazoğlu’nunki ise gelinin arkadaşları Süheyla Dağıstanlı ve Sevda Taşçı yaptı.

Rüzgar Erkoçlar’ın nikahına Sarıyer’deki şiddetli yağış nedeniyle gidemeyen şarkıcı Seren Serengil’in gelin Tuğba Beyazoğlu’nun nikah şahidi olması bekleniyordu. Aracıyla birlikte sular altında kalan Serengil, yaşadığı anları çekerek sosyal medya hesabından paylaştı.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Çiftin nikah törenine, Berna Laçin, Yasemin Ergene (Özilhan), Özgür Aras, Cem Semercioğlu ve eşi Tuğba Diner gibi magazin ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.

31 yaşındaki Erkoçlar düğün öncesi, “Heyecanlıyım, çok fazla bir şey hissedemiyorum. Yarın falan farkına varacağız herhalde” açıklamasını yaptı.

Tuğba Beyazoğlu ise yağan yağmura gönderme yaparak, “Düğün bereketi diyelim. İnşallah evliliğimiz güzel gider, yağmurun yağması gibi bereketli ve huzurlu gider” dedi.

Gelin arabasıyla yola çıkan Erkoçlar’ın, “Kızı almaya gidiyoruz” dediği ilk video yayınlandı.

Erkoçlar, davetiyede bulunan ağacın anlamını şu sözlerle anlatmıştı: “Tuğba cennette bulunduğuna inanılan kökü yukarıda, dalları aşağıda büyük bir ağaç… Rüzgar değiyor ve şekilleniyor.”

Erkoçlar uzun süredir birlikte olduğu Beyazoğlu’nu istemeye gittiğinde içtiği tuzlu kahve sonrası objektiflere böyle yansımıştı.

Tuğba Beyazoğlu, Rüzgar Erkoçlar için kahve yaparken…

Öte yandan ikili yaz tatillerini Muğla’nın Bodrum ilçesinde değerlendirmeyi tercih etmişti.





NTV