ALIŞVERİŞ: Sonbahar manikür trendleri

Klasiğiniz haline gelmiş, marka ve numarasını ezbere bildiğiniz ojenizden kopmak, bu manikürleri gördükten sonra hiç de zor olmayacak. Tek renk oje sürmek kesinlikle klasik, zamansız ve vazgeçilmez bir manikür modeli. Hatta ara ara gün yüzüne çıkan yeni renkleri denemek de tırnaklarınız için bir heyecan. Peki biraz sınırlarınızın dışına çıkmaya ne dersiniz? Mesela ojenizin rengini metaliklerle değiştirmek, desenler yapmak, sticker’larla farklılaştırmak gibi.

Dünyanın en tanınmış tırnak tasarımcılarının Instagram hesaplarından paylaştıkları modeller adeta yeni manikürler denemek isteyenler için bir cazibe merkezi. Akla gelmeyecek modeller, şişesinde hiç de çekici olmayan ojelerin aslında ne kadar güzel durduğunu gösteren renkler, sticker’larla tasarlananlar, basit bir detayla inanılmaz değişen tırnaklar sizi ilk gördüğünüzde biraz şaşırtabilir.

Kırmızı halılar, moda çekimleri, filmler ve modanın her anı için manikür tasarlayan alanında ünlü isimlerden, bu sonbahar için seçtiğimiz en farklı tırnak tasarımlar karşınızda…

















ELLE