AKTÜEL: Koşar adım LÖSEV

İstanbul Maratonu’nda lösemili çocuklar için koşmaya / yürümeye var mısınız? LÖSEV’in İstanbul Maratonu hakkında yaptığı duyuruda şu ifadeler yer alıyor:


‘Değerli Gönüllümüz,

39. İstanbul Maratonuna çok az bir zaman kaldı. Biz bu sene yine, yeniden Koşar Adım LÖSEV sloganıyla tüm çocuklarımız için katılıyor olacağız.
12 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan organizasyonda; 42, 15 ve 10 km kategorilerinde profesyonel ve amatör sporcular katılabilecekler. Yanı sıra kurumsal sosyal sorumluluk amaçlı pek çok firma da çalışanlarıyla katılım gösterecek.

Sporla ilgilenen, ilgilenmeyen, koşan, yürüyen, köprüden yaya olarak geçme deneyimi yaşamak isteyen ve en önemlisi de tüm bunları yaparken attığı her adımda tüm çocuklarımızı kucaklamak isteyen herkes, Koşar Adım LÖSEV Takımında yer alabilir.
LÖSEV tarafından belirlenen ortak hedef doğrultusunda, tüm katılımcılar kendi adlarına veya grupça kendi hedeflerini belirleyerek bağış kampanyalarını başlatabilir.

Koşarak Neler Başaracağız?

Sağlığımız için koşacağız!
İyilik için koşacağız!
Daha sağlıklı bir toplum için koşacağız!
Tedavisi devam eden tüm hastalar için umut olacağız!

39. İstanbul Maratonunda LÖSEV’in gönüllü koşucuları arasında yer alarak bu mücadelede “Ben de varım!” diyorsanız;

Adım 1: Maratonla ilgili ayrıntılı bilgi ve maraton kaydı için www.istanbulmarathon.org (maraton kayıt ücreti 30 Eylül tarihine kadar 80 TL olup maratonu düzenleyen Spor A.Ş.’ye ödenmektedir- LÖSEV ile bir ilgisi yoktur) Halk Koşusu ücretsizdir.

Adım 2: Maraton kaydınızı gerçekleştirdikten sonra, Koşar Adım LÖSEV Takımı içinde yer almak için kaydınızı buradan yapabilirsiniz.

Adım 3: Bu linkten bağış kampanyanızı tanımlayarak bağış toplamak için hazırlıklarınızı tamamlayabilirsiniz.

Adım 4: Şimdi sıra ne için, kimin için koştuğunuzu duyurmaya geldi. Sizin için hazırladığımız sosyal medya mesajlarını veya kendi mesajlarınızı çevrenize ileterek kampanyanıza destek toplayabilir, sevdiklerinizi de bu maratona dahil edebilirsiniz.

Koşar Adım LÖSEV Takımıyla tüm lösemili ve kanserli çocuklarımız için koşmak, birlikte koşarken/yürürken mutluluktan kanatlanmak mümkün.
Yeter ki biz koşalım, onlar yaşasın!’