DÜNYA: ‘Yanan Adam’ hayatını kaydetti!

‘Yanan Adam’ festivalinde yanan adam hayatını kaybetti! ABD’de düzenlenen dünyaca ünlü Burning Man (Yanan Adam) festivalinde yakılan heykelin alevlerine dalan bir adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ABD’nin Nevada eyaletinde yapılan dünyaca ünlü Burning Man (Yanan Adam) festivalinde, alevlerin içerisine atlayan bir adam hayatını kaybetti.

Festivalin son günü olan Cumartesi günü geleneksel olarak yakılan heykelin yakılmasının ardından, alevlerin içerisine dalan 41 yaşındaki Aaron Joel Mitchell kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Mitchell’in iki güvenlik duvarını aşarak yanan heykelin bulunduğu bölüme girdiği belirtildi. İtfaiyecilerin heykelin düşen parçaları nedeniyle bölgeye giremediği, heykel tamamen yıkıldıktan sonra Mitchell’i çıkartabildiği ifade edildi.

Hastaneden yapılan açıklamada, Mitchell’in kanında alkol bulunmadığı, uyuşturucu testlerinin ise sonuçlarının beklendiği belirtildi.

41 yaşındaki ABD vatandaşı Aaron Joel Mitchell’in, eşiyle birlikte İsviçre’de yaşadığı ve festival için Nevada’ya geldiği bildirildi.

HABERTÜRK