MAGAZİN: Moda ikonu

Dünyaca ünlü model Kendall Jenner son 10 yılın moda ikonu seçildi. Trendlerin belirlenmesindeki etkin halleriyle, moda dünyasına yön veren giyim tarzıyla dikkat çeken, Kendall Jenner son 10 yılın moda ikonu seçildi… Ama bu durum büyük bir çoğunluğu memnun etmedi. Pek çok kişi onun bu ödülü hak etmediğini düşünüyor.

Yaklaşık 7 yıldır modellik yapan, Victoria’s Secret meleği Kendall Jenner, 10 yıl önce 11 yaşında olmasına rağmen, ‘Son 10 Yılın Moda İkonu’ ödülüne layık görüldü. Ne var ki, şimdiye kadar sayısız dergi kapağını süsleyen modelin bu ödülü haketmediğini düşünenler çoğunlukta.

Öyle ki özellikle Twitter’da kullanıcılar “11 yaşında giydiklerini gördünüz mü?”, “10 yıl önce sadece 11 yaşındaydı nasıl ikon olabiliyor?”, “Trajik bir seçim”, “Rihanna ya da Zendaya varken neden Kendall”, “Bu saçma ödüllerden bıktım. Kendall 10 yılın ikonu falan olamaz”, “Kendall giyinmek için bir stiliste ihtiyaç duyuyor. O zaman nasıl moda ikonu oluyor?” gibi yorumlar yaparak tepkilerini dile getirdi.

Her şeye rağmen bu ödül Kendall Jenner’a verildi ve model ödülünü 8 Eylül’de gerçekleşecek New York Moda Haftası’nda alacak.

SÖZCÜ