AKTÜEL: Bayramda havalar nasıl olacak?

Bayram öncesi meteoroloji uyardı! Bayram öncesi sıcaklıklar aniden düşecek sonbahar havası yaşayacağız. Marmara Bölgesi’ni etkileyecek fırtına ve yağmur ne zamana kadar sürecek? Bayramda hava nasıl olacak?

Bugünden itibaren başlayacak poyraz fırtınası sonbahar havası yaşamamızı sağlayacak. Tüm Marmara’yı etkileyecek olan fırtınayla beraber yağmur sıcaklıkların düşmesine de neden olacak. Bugün 30 dercenin üzerinde seyreden İstanbul’da yarın hava sıcaklıkları 25 derece dolaylarında olacak.

İSTANBUL’DA ANİDEN SOĞUK VE YAĞMUR!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısına göre bugün öğlen saatlerinden itibaren Marmara’da başlayacak olan poyraz fırtınası yarına kadar etkisini artıracak. Yağmur yağışının da etkili olmasıyla hava sıcaklıkları 5-6 derece kadar düşecek.

BAYRAM’DA HAVA NASIL OLACAK?
Bayramın gelişiyle sıcak havalar geri dönüyor, 31 Ağustos arefe günü Karadeniz Bölgesi üzerinden yurdu terk edecek olan yağışlarla beraber hava sıcaklıkları tekrar artacak. Bayram genel olarak mevsim normallerinde seyredecek, bayram boyunca hiçbir bölgede yağış beklenmiyor.

hava durumu
hava durumu

SÖZCÜ