BEŞİKTAŞ: Zafer Bayramının 95. Yıl dönümü kutlanacak

Beşiktaş Belediyesi 30 Ağustos’u fener alayı yürüyüşü, etkinlikler ve sürpriz konserlerle kutlayacak! Beşiktaş Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramını her yıl geleneksel hale getirdiği Fener Alayı Yürüyüşü, etkinlikler ve sürpriz konserlerle kutlayacak. Balmumcu kavşağından fener alayı yürüyüşü ile başlayacak kutlamalar, Barbaros Meydanı’nda gerçekleşecek sürpriz programlar ve Enbe Orkestrası konseri ile devam ederek Zafer Bayramının 95. Yıl dönümü kutlanacak.

Beşiktaş Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıl dönümü nedeniyle Beşiktaş’ta bir dizi etkinlik düzenleyecek. Akşam saat 19.00’ da Balmumcu Kavşağı Mercure Otel önünden fener alayı yürüyüşü ile başlayacak kutlamalarda, binlerce vatandaş ellerinden meşaleler ve marşlarla birlikte Barbaros Meydanı’na yürüyecek.
Barbaros Meydanı’nda belediye folklor ekibi zeybek gösterileri, Dj performansları ve sürpriz programlarda devam edecek olan etkinlikler Enbe Orkestrası konseri ile son bulacak.

Zafer bayramımızın 95. Yıl dönümünü kutlayacağımız etkinliklere Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’da katılacak.

Tarih: 30 Ağustos Çarşamba
Yer: Balmumcu Kavşağı (Mercure Otel Önü)
Saat: 19.00