SPOR: Minik taraftarın mektubuna yanıt

Beşiktaş’ın minik taraftarı Mileyn Marangoz’un mektubuna futbol takımı yanıt verdi. Almanya’da yaşayan 9 yaşındaki Beşiktaş taraftarı Mileyn Marangoz, Beşiktaş’a olan sevgisini yazdığı mektupla sosyal medyada paylaştı. Futbol Takımı, Mileyn’in mektubuna kaptan Tolga Zengin imzalı bir mektupla cevap verdi.

Beşiktaşı ve futbolcu ağabeylerini çok seven Mileyn, duygularını yazıya böyle döktü:

“Beşiktaş yine şampiyon oldu. Üçüncü yıldızını taktı. Yarın bakarsın dördüncü de gelir armamıza. Çok seviniyorum buna. Beşiktaş’ın oyuncularını da çok seviyorum. Şimdi size bazılarını söylüyorum. Sizi çok seviyorum oyuncular. Rıcardo Quaresma, Ryan Babel, Gökhan Töre, Demba Ba, Tolgay Arslan. Hepsini çok seviyorum. İnşallah bir gün Vodafone Arena’da görüşürüz. Sevgiler: Mileyn Marangoz”

Mileyn’in mektubundan sosyal medya aracılığıyla haberdar olan Beşiktaş Futbol Takımı, kaptanı Tolga Zengin imzalı bir mektupla Mileyn’e cevap verdi:

“Sevgili Mileyn,

Mektubunu okuduk. Şampiyonluğumuz ve 3. yıldız seni çok mutlu etmiş. Seni mutlu etmiş olmak bizleri de sevindirdi. İnşallah bu sezon da şampiyon olacağız. Dileriz en kısa zamanda armamıza 4. yıldızı ekleyip seni daha da mutlu ederiz. bizleri çok sevdiğini yazmışsın. Tüm futbolcu abilerin; biz de seni çok seviyoruz. Buradan sana sevgilerimizi gönderiyoruz. Almanya’da yaşıyormuşsun. Şimdi sana bizden hatıra bir forma yolluyoruz. Senin de söylediğin gibi bir gün Vodafone Park’ta görüşürüz Mileyn.
Sevgiler…
Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı: Tolga Zengin”

Beşiktaş’a olan sevgisini hafızalardan silinmeyecek bir mektupla ifade eden minik taraftar Mileyn Marangoz’a mektupla cevap veren Futbol Takımı, Mileyn’e ayrıca imzalı forma gönderdi.

Beşiktaş JK