EMLAK: Yurt arayanlara fırsatlar

Öğrenci yurdu arayanlar için 10 alternatif! Tercih sonuçlarının açıklanmasından sonra öğrenciler için yurt seçme telaşı başladı! İşte farklı bölgelerden 10 yurt alternatifi!

İstanbul Yenibosna’da bulunan öğrenci yurdunun fiyatı 1000 TL’den başlıyor. Merkezi ısıtma, kamera kayıt sistemi, ring araçlar ile ulaşım desteği ve bakım destek hattı gibi hizmetleri bulunan yurt pek çok üniversiteye de yakın bir noktada konumlanıyor.

Ankara Beştepe’de bulunan öğrenci yurdunun fiyatı 750 TL ile 1000 TL arasında değişiyor. 1, 2, 3 ve 4 kişilik oda seçenekleri bulunan yurtta jeneratör, güvenlik sistemi ve kablosuz internet gibi hizmetler bulunuyor.

İstanbul Esenyurt’ta bulunan öğrenci yurdunun fiyatları 500 TL ile 750 TL arasında değişiyor. 1, 3, 4 ve 5 kişilik oda seçenekleri bulunan yurtta kütüphane, ring servis, revir, spor salonu gibi hizmetler mevcut.

Ankara Çankaya’da bulunan öğrenci yurdunun fiyatları 1000 TL’den başlıyor. Ankara’daki hemen hemen her üniversiteye yürüme mesafesinde yer alan yurtta jeneratör, internet, spor salonu ve revir gibi hizmetler bulunuyor.

Ankara Çankaya’da bulunan öğrenci yurdunun fiyatları 750 TL ile 1000 TL arasında değişiyor. Kameralı güvenlik sistemi ve spor salonu gibi hizmetleri bulunuyor.

İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan öğrenci yurdunun günlük fiyatı 35 TL. Kız öğrenci yurdunda tek, çift ve 4 kişilik oda seçenekleri mevcut. Metro ve metrobüse yürüme mesafesinde.

İzmir Bornova’da bulunan öğrenci yurdunun fiyatları 500 TL ile 1000 TL arasında değişiyor. Klima, jeneratör, diafon ve pek çok farklı hizmeti bulunuyor.

İzmir Bayraklı’da bulunan öğrenci yurdunun fiyatları 500 TL’den başlayıp 1000 TL ve üzerine kadar değişiyor. Tenis ve basketbol sahası, bireysel spor aletleri ve daha pek çok sosyal olanağı bulunuyor.

İstanbul Beşiktaş’ta bulunan öğrenci yurdunda fiyatlar 750 TL’den başlayıp 1000 TL ve üzerine kadar yükseliyor. Metro, metrobüs ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde.

Ankara Çankaya’da bulunan öğrenci yurdunun fiyatları 500 TL ile 1000 TL arasında değişiyor. Kütüphane, açık otopark, market ve bilgisayar odaları bulunuyor.

HÜRRİYET EMLAK