TURİZM: Bodrum lezzetleri

Bu yaz Bodrum’un en popüler 10 mekânı belirlendi. Popülerliğini asla yitirmeyen Bodrum her zevke, her damağa göre birbirinden güzel mekânları ile dikkat çekiyor. Bodrum, masmavi güzelliğiyle yıllardır Türkiye’nin en önemli tatil cenneti. Hem gündüz hem gece tatilin keyfini en iyi şekilde çıkarabileceğiniz Bodrum’dan en popüler 10 mekânı derledik. Giderseniz buralara uğramadan dönmeyin…

La Pasión Restaurante Español

Tapas, paella ve daha da birçok eşsiz İspanyol yemeği sunan bu mekân, dört dörtlük ambiyansı, müziği, servisi ve kalitesiyle hayranlık uyandırıyor.

Marina Yacht Club

Hem yemeğin hem de müziğin keyfini doyasıya çıkarabileceğiniz Marina Yacht Club, en kaliteli adreslerin başında geliyor. Sevdiğiniz sanatçıların canlı sahne performanslarını da izleyebilirsiniz.

Memedof Balık Restaurant

Taptaze balıkları ve mezeleriyle müthiş lezzetler sunan Memedof Balık Restaurant en gözde yerlerden biri. Sunum ve servisi ile de çok memnun ediyor.

Arka Pizzeria

Arka Pizzeria dekorasyondan, mutfağına kadar her şeyi ile adeta İtalya’da hissettiriyor. İnce hamurlu ve bol malzemeli pizzaları ile çok ama çok başarılı.

Komodor Meze Evi

Salaş bir deniz ürünleri restoranı olan Komodor Meze Evi, enfes balıklarıyla iyi bir puanı hak ediyor. Izgara ahtapot, kalamar, havuç tarator, köpoğlu, fava lezzetiyle fark yaratıyor.

Limon Gümüşlük Cafe

Gün batımı manzarası ile büyüleyen Limon, huzurlu ortamı ile çok seviliyor. Hem kahvaltı için hem de akşam yemeği için tercih edebileceğiniz mekânda limon böreği, limon kebabı, limon parfe, ızgara ahtapot en sevilen yemekler arasında.

Kafedaki Restaurant & Lounge

Olağanüstü manzarası ile Bodrum’a bir kez daha âşık olacağınız Kafedaki, unutulmaz akşam yemekleri için en doğru adreslerden. Lezzetli yemeklerinin yanında özenli sunumlarıyla da dikkat çekiyor.

Yunuslar Karadeniz Pastanesi

Tatiline tatlıyla daha da keyif katmak isteyenler mutlaka Yunuslar Karadeniz Pastanesi’ne uğramalı. Birbirinden güzel tatlılarına bakarken seçmekte zorlanacağınız bu adres tam bir tatlı cenneti.

Midyeci Şehmus Usta’nın Yeri

Şehmus Usta’nın misafirleriyle tek tek ilgilenmesi burayı oldukça samimi kılıyor. Sarımsak soslu karides, bolonez soslu midye, karides güveç mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında yer alıyor.

Nusr-Et Steakhouse

O Türkiye’nin fenomen etçisi ve bunu hak ediyor… Lokum gibi birbirinden lezzetli etleri mest ediyor. Kalitesi ve hızlı servisi ile başarısını sürdüren Nusr-Et, denenmesi gereken yerlerin başında geliyor.

HÜRRİYET