MAGAZİN: Yüksek ses Bodrum Tilkicik’te sorun yarattı

La plajda sahne alan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu müziğin sesini çok açınca Yalıkavak Tilkicik koyu sakinlerinin hışmına uğradı.
Her sahne alışında kuralların dışına çıkan ve sesi sonuna kadar açan ikiliyi zabıtalar uyardı. Yalıkavak sakinleri ne derse denilsin Tilkicik koyunda Hadise tarafından açılan La Plaj Beach’in laf anlamadıklarını vurguladı.
La Plaj bunu devamlı yapıyor diyen Bodrum Yalıkavak sakinleri ‘mahallenin içinde binlerce kişinin oturduğu yerde beach açmışlar, her gün bangır bangır ses ve müzik evlerden çıkamıyoruz. Zabıtalar zaman zaman uyarıyor ama onlar gidince tekrar açıyorlar. Belediye önleyemiyor anlamadık bu işten. Açıldığı 2 yıldan bu yana Tilkicik koyunun huzura kaçtı’ diyorlar
Bu konuda Bodrum Belediyesi, bodrum Kaymakamlığı Muğla belediyesinden ve muğla valililiğinden bile yardım istediklerini cevap ve kesin yaptırım gerektiğini söylüyorlar.
Gülşen ve Ozan Çolakoğlu ise Hiçbir şey olmamış gibi konserine kaldıkları yerden devam ettliler ve neşeli tavırlarıyla dikkat çektiler.

Kaynak: Posta Gazetesi- My net