MAGAZİN: Bu ne hal!..

Ünlü şarkıcının photoshoplu fotoğraflarına hayranları tepki gösterdi. Gösteri dünyasında kadın yıldızların üzerindeki zayıf olma baskısı yine büyük bir tartışmaya yol açtı. Son dönemde epey kilo aldığı dikkat çeken ünlü şarkıcı bir dergi için verdiği kapak pozuna aşırı photoshop uygulatarak kendini olduğundan farklı şekilde göstermekle suçlandı.

İki çocuk annesi 47 yaşındaki Mariah Carey’in Paper dergisi için verdiği bu poz olay yarattı.

Bir sahne kıyafeti içinde objektif karşısına geçen Carey’nin gerçekte son dönemde giderek büyüyen göbeği ve kalçaları bu çekimin ardından bilgisayar uygulamalarıyla incecik gösterildi. Bu da hayranları tarafından tepkiyle karşılandı.

Birçok hayranı Mariah Carey’i “kendinle barış, eğer bunu yapamıyorsan spora gidip kilo ver” diye eleştirdi.

Bazı hayranları da biraz daha yumuşak bir şekilde “Bence Mariah Carey bu fotoğraflarda gerçek hayatta olduğu gibi görünseydi çok daha iyi olurdu. Photoshop belki çok belirgin çizgiler ya da bunun gibi şeyler için yapılır, ama kendini olduğundan farklı bir şekilde göstermek için yapılması doğru değil” yorumunu yaptı.

Carey, daha önce de Instagram fotoğraflarını photoshop’ladığı ve kendisini olduğundan daha ince gösterdiği için eleştirilmişti.

HÜRRİYET