MAGAZİN: Esnek Britney

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, sosyal medya hesabında spor çalışmasını paylaştı, büyük övgü aldı. Şarkıcı Britney Spears, spor sezonunu evinin arka bahçesinde açtı. Geride bıraktığımız günlerde change.org içerisinde başlatılan kampanyada Louisiana eyaletinde kaldırılan anıtların yerine Britney Spears heykellerinin konması istenmiş başarılı şarkıcının adı böylelikle bir kez daha gündeme gelmişti. Spears adının gündeme gelmesine fırsat bilerek paylaşımlarını hızlandırdı.

Şarkıları, dansları ve güzelliğiyle bir döneme damgasını vuran Britney Spears sonrasında şöhretin getirdiği zorlukları kaldıramamış ve alkol bağımlılığına yakalanmıştı. Gazetecilere saldıran ve bir dönem gerçekten dibe vuran 35 yaşındaki şarkıcı son olarak 2016 yılında Glory adlı bir çalışmasını yayınladı.

Müzik sektörüne yeniden dönüş yapan Spears sahne şovlarındaki başarısını ve çekiciliğini devam ettirmek adına düzenli olarak spor yapıyor. Geride bıraktığımız pazartesi evinin arka bahçesindeki spor çalışmasını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Britney Spears’ın zor hareketlerin hakkını verdiği görülüyor.

Paylaştığı video ile vücudunun ne kadar esnek olduğunu ortaya koyan Britney ‘Dışarıda çalışmak için çok güzel bir gün’ notuyla paylaştığı videosuyla çok sayıda beğeni ve övgü aldı.

İki çocuk annesi Britney’in ne kadar esnek bir vücuda sahip olduğunu gören hayranları ona övgü dolu mesajlar gönderdi.


SÖZCÜ