ALIŞVERİŞ: ‘Akıllı’ sneaker

Giyilebilir teknoloji dünyası gün geçtikçe gelişiyor. Sonunda akıllı ayakkabı da yapıldı. ‘Akıllı’ ürünler, giyilebilir teknoloji dünyasına sızmaya devam ediyor. Kişiselleştirilebilir özellikleriyle benzerlerine fark atan ShiftWear Sneaker, bu iki farklı teknolojinin kesişim kümesindeki son harika. E-paper ekrana sahip bu sneaker’lar, canınız nasıl isterse öyle oluyor!

Akıllı telefonunuz sayesinde dilediğiniz görseli hatta animasyonu HD kalitesiyle sneaker’ınızın üzerindeki ekrana yansıtabilirsiniz. Animasyon görüntüleri daha fazla enerji harcasa da attığınız her adımda ayakkabınızı kolayca şarj edebilirsiniz. Tabii isterseniz (ya da adım atmaktan yorulursanız) kablosuz bağlantısıyla da şarj etmeniz mümkün. Ayrıca 30 güne kadar batarya ömrü olduğunu da not düşelim.

Tabanı kevlar lif doku olduğundan oldukça sağlam olan bu sneaker su geçirmeme özelliğine de sahip. Giydiğiniz her kıyafete ya da dilediğiniz her stile kolayca uyarlayabileceğiniz bu ‘akıllı’ sneaker’lar, 150 Dolar’dan başlayan fiyatlarla piyasada.


GQ