AKTÜEL: Güneş tutulması nasıl etkileyecek?

Aslan burcunda 21 Ağusto’ta gerçekleşecek olan Güneş tutulması neleri etkileyecek? Güneş tutulması hayatımızda nelere tutku ve sevgiyle bağlı olduğumuzu ortaya koyacak bir tutulma olacak. Bu tutulmaya Uranüs olumlu açı ile destek veriyor. Farklılaşmak, değişmek, kendinizi yenilemek, hayatınıza daha fazla heyecan, yaratıcılık ve inisiyatif almak gücü katmak istiyorsanız istediğiniz değişimi yapmak için tam zamanı!

Bu tutulma size özgürleşme, bildiğiniz yolda yürüme, kalbinizi açma ve kimliğinizi dışarı vurma imkanı getirecek. Kendinizi sevmeyi, öne çıkmayı, çevrenizdekilere kendinizi kabul ettirmeyi sağlayacak. Hayatınızda bir ilişkiyi daha somut, kalıcı ve dayanıklı hale getirmek için daha fazla sabır, güven ve sevgi arayacağınız bir zamandasınız. Eğer aklınızda planlayıp uzun zamandır başlayamadığınız etkinlikler, hobiler, yaratıcı çalışmalar, aşk konusu veya çocuk sahibi olmak gibi bir plan varsa bu dönemde olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Eşit ve dengeli ilişkiler kurmayı temsil eden Terazi burcundaki Jüpiter de bu tutulmaya destek veriyor. Evlilik, ortaklıklar, sosyal faaliyetler, içinde sanat ve estetik barındıran tüm işlerde size gökyüzü bir ileri atılma, cesaret etme, girişim yapma fırsatı sunuyor. Bunu yaparken elbette gerekiyorsa kendi içinizi araştırın ve kırılması gereken engelleyici kalıpları kırın. Aslan’ın kendinden emin, öz güvenli, sıcak, yaratıcı ve öne çıkmaktan korkmayan enerjisinden faydalanmayı deneyin.

Koç: Tutulmanın odaklanacağı konular aşk, özel hayat, flörtler, çocuklar, hobiler, hayatın zevk ve keyif veren yanları, yaratıcılık gerektiren konular üzerine olacaktır. Ummadığınız birinden bir ilanı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir. Hayatınızda kimse yok ise gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek olacak.

Boğa: Tutulma ile birlikte ailenizden, kan bağınız olan birileri ile iş projeleri yaratabilirsiniz. Arzu ettiğiniz geniş ferah bir ev kiralayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır. Bunun yanı sıra eğer ki hayatınızda özel anlamda biri yok ise bu hafta gizli kapaklı çapkınlıklar yapabilir, saman altından su yürütebilirsiniz.

İkizler: Öncelikle tutulma ile birlikte spontane, plansız bir tatile bir seyahate çıkabilirsiniz. Hatta bu seyahate hoşlandığınız biri veya partneriniz varsa onunla da çıkabilirsiniz. İş konusunda bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Bu hafta özellikle kariyer konusunda harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Değerlendirmeye bakın!

Yengeç: Kişisel anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sürpriz bir iş teklifi durumu söz konusu olabilir. Özellikle kadın desteği ile finans anlamında beklenmedik bir kazanç, gelir durumu söz konusu olabilir. Eğer yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız biri ile flörtöz durumlarda söz konusu olabilir.

Aslan: Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal bir takım kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerde ve partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkarabilirsiniz. Eğer yalnızsanız sürpriz bir aşk durumu söz konusu olacak. Hayata daha olumlu ve pozitif bakmaya başlayacaksınız. Sevgi hayatınızda önemli bir rol oynayacak.

Başak: Tutulma haftasında içe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak. Fikirlerinizi çok rahat bir şekilde paraya dönüştürebileceksiniz. Bunun yanı sıra bu hafta lüks tüketiminiz daha da artabilir, finansal anlamda çok fazla açılmamaya gayret etmelisiniz. İlişkisi olanlar için aslında bu hafta bir krizin işaretidir. Partnerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Terazi: Bu hafta sosyal, hareketli ve dışa dönük bir süreç içinde olacaksınız. Hayatınıza yeni kişiler katılabilir. Arkadaşlarınızla aranızda sevgi ve dostluk bağı daha da güçlenmeye başlayacak. Bu süreç sosyal ve arkadaşlık ilişkilerini tam da sağlamlaştırmak için harika zamanlardır. Sosyal ortamınızda daha da popüler biri olacaksınız.

Akrep: İş konusunda önemli bir organizasyona dahil olabilirsiniz. Bir proje içinde olmanız gerekebilir veya teklifi gelebilir. Her şekilde bu size prestij katacak bir gelişme olacaktır. Bu tutulma ile sizlere yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizle kuracağınız keyifli ve olumlu ilişkiler sayesinde gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Yay: Tutulma etkisi ile iş konusunda önemli ve heyecan verici seyahatlere çıkmanız gerekebilir. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir ya da çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Bu hafta size keyif verecek konulara yönelmelisiniz.

Oğlak: Kariyeriniz ile ilgili maaşınızda bir düzeltme, iyileştirme veya zam gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik ve aniden gelişen bir aşk söz konusu olabilir. Bu hafta risk almaya daha eğilimli olabilirsiniz. Özelikle ikili ilişkilerde özgür ve rahat etmeyi isteme teması ön planda olabilir.

Kova: Tutulma ile birlikte eğer ki bir partneriniz var ise ona sürpriz bir şekilde evlenme teklif edebilir, yüzük takabilir, yüzük alabilir, nişanlanabilir, ilişkinizi daha heyecan verici bir noktaya taşımak isteyebilirsiniz. Yalnız olanlar yalnızlıklarına bu tarihe kadar son verebilirler. Destek almak istediğiniz her konuda rahatlıkla destek bulabileceksiniz.

Balık: Öncelikle yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. İş arayanlar keyif ve mutlulukla çalışabilecekleri bir iş bulabilirler. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha keyifli ve size mutluluk veren bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz.

SÖZCÜ