SPOR: ‘Bu kadro çok kupa kaldırır’

Beşiktaş’ın Sunderland’den transfer ettiği Jeremain Lens, önemli açıklamalarda bulundu. 7 sezon sonra Devler Ligi’nde oynayacak olmanın heyecanını yaşayan Lens, “Kaliteli bir takımımız,iyi bir hocamız ve ateşli taraftarımız var. Büyük başarılar için her türlü imkâna sahibiz” dedi.

Son olarak 2009-10 sezonunda AZ Alkmaar forması altında Devler Ligi sahnesine çıkan Lens, 5 maçta 228 dakika sahada kalırken 2 gol atmıştı. Lens, şimdi futbolunun olgunluk döneminde bir kez daha Şampiyonlar Ligi’nde kendini göstermeye hazırlanıyor.

BAKLAVA HAYRANI
Lens, boş zamanlarında ailesiyle birlikte İstanbul’un tadını çıkarıyor. Hollandalı yıldız, çocuklarıyla birlikte Vialand’e gitti. Gün boyu çocuklarıyla birlikte temapark içindeki pek çok oyuncağa binen Lens, kendisine ikram edilen lokum ve baklavaları da afiyetle yedi. Yıldız isim, “Türk tatlılarından en çok baklavayı seviyorum. Geçen yıl Fenerbahçe’de oynarken yine buraya gelmiştim, dondurmacı Fenerbahçeli olduğu için benden para almamıştı, bu sene Beşiktaş’tayım, bakalım bu sefer para alacak mı?” diyerek herkesi güldürdü.

Hollandalı yıldız “Ateşli bir taraftarımız var. Henüz onların önünde oynamadım ama geçen sezondan maça ne kadaretki ettiklerini biliyorum. Bu sezon ligde şampiyonluğu, Avrupa’da da gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Bunu başaracak güce ve kaliteye sahibiz. Bu kadro çok kupa kaldırır. Kendime gol veya asist sayısı hedefi belirlemedim. Takıma mümkün olduğunca çok katkı sağlamak için sahada olacağım” yorumunu yaptı.

SKOR