EKONOMİ: Bayram Geleneği, Aile Yemeği

Pirinç ve bakliyat kategorisinde en güvenilen, en çok tercih ve tavsiye edilen Reis Gıda, Bayram bereketinin ve güzelliğinin sofralarınızda daimi olmasını ve tüm Müslüman aleminin sağlık ve huzur içinde nice bayramlara kavuşmasını temenni ediyor.

Aileleri birleştiren, özlemleri bitiren ve mutlu yarınlara vesile olan bayram, kültürümüzün temel taşını oluşturmaktadır. Bayram birlikteliktir, hoşgörü ve kavuşmadır.
Büyüklerimizin her daim hatırlarını sormamız gerekir. Özellikle bayramlarda bunun önemi daha da artar. Kurulan sofralarda aile birlikteliği, annelerin birbirinden güzel yemekleri, Reis lezzetleriyle geleneğini yaşatıyor. Reis Gıda dünya mutfaklarına ve Türk sofralarına sunduğu çeşitli ürün yelpazesiyle 36 yıldır lezzet elçiliği yapıyor.

Sağlıklı ve Lezzetli Nice Bayramlara

Sağlıklı bir yaşamın temeli yeterli ve dengeli beslenme kurallarının yaşam biçimi haline getirilmesi ile mümkündür. Sağlıklı beslenme ve kaliteli yaşam iyi bir geleceğe zemin hazırlar. Pirinç, bakliyat, bulgur ve sebze yemekleriyle dengeli ve sağlıklı bir beslenme planı yapabilir aynı zamanda lezzetli ve geleneksel tatlarımızı birlikte koruyabiliriz.

Mutfak kültürümüzü, beslenme alışkanlıklarımızı, hala bozulmayan aile yapımızı, komşuluk ilişkilerimizi ve bayramda bir araya gelme gibi alışkanlıklarımızı sürdürmeliyiz.
Tüm sevdiklerinizle bir sofrayı paylaşacağınız, bereketli lezzetlerde buluşacağınız, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bayramlarınız olsun.

Reis olsun, Afiyet olsun