AKTÜEL: LÖSEV tırı durmak bilmiyor

LÖSEV, “Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardım Projesi” ile Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor. 19-22 Ağustos tarihleri arasında Vakfa kayıtlı İstanbul’da yaşayan aileler ile buluşacak olan LÖSEV Yardım Tırı, kuru gıdadan et ve et ürünlerine, giysiden temizlik malzemesine, oyuncaktan mobilyaya yüzlerce farklı desteği lösemili ve kanserli aileler için sunuyor.

Kanser ile savaşan ve ihtiyaç sahibi olan ailelerin gelerek yardımlarından gönüllerince aldıkları iyilikler tırının bu hafta ki durağı İstanbul olacak. 19-20 Ağustos Yenikapı Marmaray çıkışında yer alacak olan Tır, 21-22 Ağustos tarihlerinde ise Üsküdar Meydanında konumlanıp Anadolu Yakası aileleri ile bir araya gelecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya ÜNVER; “LÖSEV Anadolu’nun en uzak şehirlerinden, köylerine dek ulaşarak, oradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürüyor. Hastalarımız ve aileleri kıyafetten temizlik malzemesine, kuru gıdadan et ve et ürünlerine, mobilyadan bisiklete dek tüm ihtiyaçlarını özgürce seçebiliyorlar. Bu sayede 12 ay boyunca en uzak ilimize dek giderek yardımları yerinde ulaştırıyoruz. Kurban Bayramına yaklaştığımız şu günlerde biz tır yardımlarımızla dahi ailelerimize et ve et ürünleri desteklerimizi de sunuyoruz. Tüm destekçilerimize LÖSEV adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

KURBAN BAĞIŞLARINIZ HAYAT VERECEK;
Siz de Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek kurbanlarınızı dini usullerle kestirirken, bu bağışlarınızla hasta çocukların hayatını kurtarabilirsiniz…

LÖSEV İyilik Tırına; gönüllü olmak, bilgi almak, bağış yapmak ya da çorba da benim de tuzum olsun diyerek küçük, büyük yardım etmek isteyen tüm halkımız davetlidir.

19 Ağustos Cumartesi – Marmaray Yenikapı Durağı 11:00
20 Ağustos Pazar – Marmaray Yenikapı Durağı 11:00
21 Ağustos Pazartesi – Üsküdar Meydanı 11:00
22 Ağustos Salı – Üsküdar Meydanı 11:00