BEŞİKTAŞ: Arabadan in, bisiklete bin!

Tüm bisikletçiler Beşiktaş Belediyesi’nin etkinliğinde bir araya geliyor. Beşiktaş Belediyesi’nin basın bülteninde etkinlikle ilgili şu ifadeler yer alıyor:

‘Hem spor, hem sağlık, hem de İstanbul’un ömür törpüsü olan keşmekeş trafiğe küçük görünse de büyük çözüm olabilir aslında! Peki, nedir o? Tabii ki bisiklet! Yabancı ülkelere bir göz atmanızda fayda var, bisiklet yolları, bisiklete önem veren vatandaşlar, hatta bakanlar, başbakanlar, peki bizde neden olmasın?
İşte bizde diyoruz ki; daha fazla bisiklet yollarımız olsun
Daha fazla herkesin bisikleti olsun…
Bacaklara kuvvet! Hadi hep beraber Pazar günü pedal çevirmeye…

“SAĞLIK BİR YAŞAM İÇİN BİSİKLET”
Beşiktaş Belediyemiz, fosil yakıt kullanımının devasa boyutlara ulaştığı günümüzde bisiklet ulaşımına dikkat çekmek amacıyla PAGÇEV işbirliğiyle ‘Bisiklet Sür’ etkinliği düzenliyor. 20 Ağustos Pazar günü Beşiktaş Demokrasi Meydanı’ndan başlayacak etkinlik Aşiyan Mezarlığına ulaştıktan sonra ters istikametten devam ederek tekrar Demokrasi Meydanı’nda son bulacak. Maraton sonunda çekilişle sürpriz hediyeler verilecek.

BİSİKLETİNİ KAPAN İSTANBULLUYA “GEL VATANDAŞ GEL” DİYORUZ!
Beşiktaş Belediyesi günümüzde artan fosil yakıt kullanımlarına dikkat çekmek için PAGÇEV işbirliğiyle birlikte ‘Bisiklet Sür’ etkinliği düzenliyor. Beşiktaş Demokrasi Meydanı’ndan hareket ederek başlayacak olan etkinlikte bisikletçiler sahil yolunu kullanarak Aşiyan Mezarlığı’na ulaştıktan sonra ters istikametten geri dönerek Beşiktaş Demokrasi Meydanı’nda maratonu bitirecekler. Etkinlik sonrasında çekilişle sürpriz hediyelerin dağıtılacak. Etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve çok sayıda vatandaş katılacak. 20 Ağustos Pazar günü 09.00’da gerçekleşecek olan ‘Bisiklet Sür’ etkinliğinde siz değerli basın mensuplarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Tarih: 20 Ağustos Pazar
Yer: Beşiktaş Demokrasi Meydanı
Saat: 09.00’