ALIŞVERİŞ: Yaz makyajına damga vurdu

Nude renkler yaz makyajına damga vurdu… Yazın en sevilen kozmetik ve kişisel bakım markası AVON, yazın en sevilen rengi nude tonlardaki ürünleriyle doğallık ve sadelik arayışındaki kadınların en büyük destekçisi oldu.

Güzelliğe değer katan AVON’un göz farından ojeye uzanan zengin nude ürün yelpazesi, yaz aylarında ağır bir makyaj yerine doğal güzelliğini ortaya çıkarmayı tercih edenler için pek çok seçenek barındırıyor. AVON’un yaz aylarında en çok sattığı ürün, dudakları kurutmadan yüzde 100 mat renklerle etkileyici bir görünüm kazandıran AVON True Perfectly Mat Ruj serisinin Marvelous Mocha rengi oldu. Aynı serinin Perfectly Nude ve Blush renkleri de doğal makyajını etkileyici bir dokunuşla tamamlamak isteyenlerin favorileri arasına girdi.

Göz kapaklarını sade bir görünümle canlandırmak ve gün boyu kalıcı bir etki yaratmak için Warm Cashmere İkili Göz Farı ile Mocha Latte Dörtlü Göz Farı öne çıkarken, Mark İkili Kontür Allığı açık renk aydınlatma ve koyu renk bronzlaştırma özelliğiyle hafif bir dokuya sahip portre görünümünde bir yüz yaratmak isteyenlerin tercihi oldu.
Nude renkler yalnızca yüz makyajında trendleri belirlemekle kalmadı. AVON True Tırnak Cilası’nın Beige Beauty rengi de yaz boyunca zahmetsiz bir bakımla parlak ve kalıcı renkler sundu.

Kozmetikte yaza damga vuran marka AVON
The Brand Age dergisi tarafından Xsights iş birliğiyle bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Summerhits 2017: Yazın Sevilen Markaları Araştırması” da yaz aylarının artan neşesi, enerjisi ve heyecanı ile bağ kurmayı başaran markaları belirliyor. Araştırmaya göre AVON, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kozmetik ve kişisel bakım markaları arasında ilk sırayı alarak tüketici nezdinde daha genç, dinamik ve daha yakın algılanan marka konumunu sürdürdü.
AVON ürünleriyle ilgili detaylı bilgi edinmek ve kolayca satın almak için www.AVON.com.tr adresini ziyaret etmek veya AVON Satış Temsilcileri ile iletişim kurmak yeterli.

AVON Perfectly Mat Ruj – 33,00 TL
İkili Göz Farı – 27,00 TL
Dörtlü Göz Farı – 36,00 TL
Mark İkili Kontür Allığı – 46,00 TL
AVON True Tırnak Cilası – 16,50 TL