SPOR: Pepe ile ilkler

Maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Pepe, Beşiktaş forması altında ilk maçında golle buluştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.
Tribünlerde boş olmasının bir eksiklik olduğunu belirten Portekizli, “Taraftar önemli ama Beşiktaş formasını giydiğiniz zaman zaten motive oluyorsunuz. Önemli olan lige iyi başlamaktı” dedi. Pepe ayrıca ilk kez seyircisiz maça çıktığını ifade etti.
Hücum: Pepe ilk maçında neredeyse bir forvet gibi hücum istatistiklerine sahipti. 2 şut çeken futbolcunun şutlarının biri gol olurken diğeri üst direkten döndü. Pepe ayrıca bir de kilit pas verdi.
Savunma: Pepe maç boyu bir kez top çalarken, 3 kez pas kesti ve kendi ceza sahası içinden de 4 kez pozisyon uzaklaştırdı. 2 kez de rakiplerinin şutunu bloke eden Pepe, bir kez faul yaptı.
Pepe maç boyu sorumluluk alarak 83 kez topla buluştu ve maçın en çok topla buluşan oyuncusu oldu. Paslarında yüzde 79.4’lük isabet sağlarken bir kez de faulle durduruldu. Pepe ayrıca 5 isabetli uzun pas ile de dikkatleri çekti.