ALIŞVERİŞ: Yaz şıklığına şıklık katıyor

Sağlamlığı ve fonksiyonelliği şehre taşıyan Lumberjack, yaz sezonunda modern hayata doğa esintisini taşımaya devam ediyor. Şık, kullanışlı, rahat ve dinamik tasarımlı yüzlerce beyaz renkli Lumberjack modeli, yaz şıklığına şıklık katıyor.

Yazın en kullanışlı rengi olan beyaz, Lumberjack koleksiyonlarına enerji saçarak dinamik bir stil sunuyor. Doğa için tasarlanan ürünlerinin sağlamlığını ve fonksiyonelliğini şehre taşıyan Lumberjack koleksiyonları, günlük yaşam rutinine konforlu adımlar ve spor stiliyle dahil olmak isteyenlere yüzlerce beyaz renkli model sunuyor.

Çiçek baskıları, bağcıklar, kanvas, hasır ve deri detayları ile beyaz renkli sportif sneaker modeller, fonksiyonel ve metropol hayatıyla uyumlu alternatifler Lumberjack’in çocuk, kadın ve erkek koleksiyonlarında kendini gösteriyor.

Sıcak yaz günlerinde renkli şortlarınız, keten gömlekleriniz veya paçasını kıvırarak giyeceğiniz renkli kanvas pantolonlarınız ile Lumberjack’in tarz sahibi, modern modellerini kombinleyebilirsiniz. Kemikleşmiş ürün gruplarından olan Lumberjack sneaker serisindeki ayakkabılar günlük hayata sportifliği taşırken, yaz aylarında hem çocuklar hem de kadın ve erkekler için rahat bir seçenek olarak dikkat çekiyor.

Lumberjack’in zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO ve seçkin satış noktalarını, www.flo.com.tr ve wwww.lumberjack.com.tr’yi ziyaret edebilirisiniz.