ALIŞVERİŞ: Yaza özel koleksiyon

Nike, dünyanın en ünlü fotoğrafçılarından Mert Alaş ve Marcus Piggott ile yaz aylarının en çok aranan spor ayakkabılarını fotoğrafladı. Fotoğraf çekiminde, bu sene İspanya’da boy gösterecek milli futbolcu Enes Ünal’ın yanı sıra sevilen oyuncular Büşra Develi, Dilan Deniz, Metin Akdülger de yer aldı.

Nike’ın yaza özel koleksiyonu White Sneaker için ünlü isimler bir araya geldi. Dünyanın en ünlü fotoğrafçılarından Mert Alaş ve Marcus Piggott’un gerçekleştirdiği fotoğraf çekiminde, milli futbolcu Enes Ünal’ın yanı sıra ekranların sevilen oyuncuları Büşra Develi, Dilan Deniz, Metin Akdülger yer aldı.

Air Max 97 OG gibi ikonik silüetler ve zamana bağlı olmayan klasiklerin yeni versiyonlarıyla dikkat çeken White Sneaker Koleksiyonu, en parlak beyaz renkleri ile yaz kombinlerinin vazgeçilmezi olacak.

Türk yeteneklerin bir araya gelmesinden ve onlarla çalışmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mert Alaş, Nike gibi ikonik bir marka için harika resimler yaratmanın gerçekten muhteşem olduğunu söyledi.