AKTÜEL: Masal gibi bir düğün

Uzak Doğu kültürünü Türk misafirperverliğiyle harmanlayarak misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, rüyaları gerçekleştirerek tüm zamanların en unutulmaz düğünlerine imza atıyor.

Hayatınızın en önemli yolculuğu için tarihi saraylardan esinlenerek ihtişam ve zarafetin eşsiz uyumuyla tasarlanan yüksek ve görkemli tavanı, mermer ve aynalarla kaplı duvarları ve büyüleyici atmosferi ile göz kamaştıran bir ömür boyu unutulmayacak düğünlere ev sahipliği yapan Shangri-La Bosphorus, Istanbul yeni evlenecek çiftlere masallardaki gibi bir düğün organizasyonu için “evet’’ diyor.

Düğününüzü bir ziyafete dönüştürecek dünyaca ünlü şeflerin her ayrıntısını tek tek düşünerek hazırladığı leziz menüler düğününüzü unutulmaz kılarken, profesyonel Shangri-La Bosphorus, Istanbul ekibi en özel gününüzün kusursuz geçmesi için hep yanınızda olacak.

Kusursuz bir düğün töreni ve eğlence sonrası oluşacak tatlı yorgunluğu da düşünen Shangri-La Bosphorus, Istanbul eşinizle birlikte nefes kesen boğaz manzarası ve lüks bir deneyim sunan Deluxe Bosphorus Suite’de pırıl pırıl bir güne uyanma imkanı sunuyor. Dahası, hayatınızın en önemli gününe hazırlanırken keyifli bir gelin hamamı organizasyonu ile CHI, The Spa’da hem ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmek hem de sevdiklerinizle birlikte eğlenceli ve farklı bir deneyim yaşamak mümkün.

Tüm bu hizmetlerin yanı sıra Shangri-La Maldivler ya da Boracay’da muhteşem bir balayı hediyesi sunan özel düğün paketleri ile size sadece düğün gününüzün tatlı telaşesiyle ilgilenmek kalacak.

Davetli sayısı doğrultusunda kapasitesi belirlenebilen bölünebilir ferah ve sofistike balo salonu bin kişiye kadar olan düğün törenlerine hizmet verebiliyor.

Shangri-La Hakkında:
Merkezi Hong Kong’da bulunan ve Asya-Pasifik bölgesinin en önemli otel zinciri olarak kabul edilen Shangri-La’nın hikayesi, 1971 yılında Singapur’da açılan ilk lüks otel olması ile başlıyor. Shangri-La Hotels and Resorts; Avustralya, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Endonezya, Fiji, Filipinler, Fransa, Hong Kong, Hindistan, Japonya, Kanada, Malezya, Maldivler, Oman, Singapur, Tayvan, Tayland ve Umman Sultanlığı’nda, Shangri-La, Kerry ve Hotel Jen markaları altında toplam 95 oteli ile hizmet sunuyor.