KÜLTÜR: ‘Bu sese kulak verin!’

Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı, rahmetli sanatçı Barış Akarsu’nun evinde yaşanan hırsızlık olayına tepki gösterdi. Barış Akarsu’nun evine hırsız girmesi ve özel eşyalarının çalınmasıyla ilgili bir tepki de Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı’dan geldi. Anne Hatice Akarsu da hırsıza seslenerek, çaldığı eşyaları geri getirmesini istedi.

“Bu sese kulak verin!” başlıklı bir açıklama yayınlayan Çarşı, “Barış’ımızın, annesi Hatice Akarsu ve sevenlere hatıraları olan takıları ve ödülleri çalındı. Barış Akarsu’nun çalınan eşyalarının bulunması için Hatice Hanım’ın feryadına kulak verelim!” dedi.

HATİCE ANNE: ‘NE OLUR YARDIM EDİN’
Barış Akarsu’nun annesi Hatice Akarsu da hırsıza seslendi. “Ne istedin onlardan, ne!” diyen Hatice Anne, oldukça üzgün bir halde “İsteseydin ben sana yine verirdim oğlum. Sen benden isteseydin Barış Abi’ne ben sana söylerdim, açıklardım. Ne olursun oğlum en kısa zamanda bana ulaştır anneciğim. Beni var ya o kadar rahatlatırsın ki, dünyaları verirsin bana anneciğim. Ne olur anneciğim. Ne olur. Barış’ı ve beni düşün. Anneyi düşün. Ben sizlerin hepinize kucak açtım. Ben herkese kucak açtım, çünkü benim çocuğum dünyanın yüreğine oturmuş, taht kurmuş bir evlat. O sevgiyi size verdi. Siz de o sevgiyi aldınız. Ama, ne olur bunu yapmayın bana be! Yapmayın. Ne olur annem, ne olur. Getirin bana. Bana yardım edin ne olursunuz” dedi.

SÖZCÜ